Brauzz. producten winnen Product van het jaar 2023 - 2024

Brauzz. producten winnen Product van het jaar 2023 - 2024

In een wereld vol keuzes en innovaties is het een eer om erkend te worden als het Beste Product van het Jaar 2023-2024. Met maar liefst 2 producten van het hele duurzame assortiment hebben we de titel binnen; met zowel de duurzame wasstrips in de categorie 'Duurzaam FMCG Non Food', alsook de toiletreiniger in de categorie 'Schoonmaakmiddelen'.
Deze prestigieuze prijs van het concept 'Het Beste Product van het Jaar' werd georganiseerd en uitgereikt door Q&A Retail en Consumer Contest Company.

De innovatieve toiletreiniger is Product van het Jaar 

De toiletreiniger heeft ook de harten van consumenten veroverd zo de titel "Beste Product van het Jaar 2023-2024" in de categorie Schoonmaakmiddelen binnengesleept. Deze eco-swap, ontworpen met een focus op effectiviteit en milieuvriendelijkheid, heeft bewezen dat groen schoonmaken niet ten koste hoeft te gaan van resultaten.

 

De duurzame wasstrips voor de 2de keer Product van het Jaar

Het is de 2de keer dat consumenten volop voor deze Brauzz. bestseller, de wasstrips, hebben gestemd in de categorie 'Duurzaam FMCG Non Food'. Ook vorig jaar kregen mensen maar niet genoeg van dit innovatief, universeel wasmiddel.

Blik met ons terug op de uitreiking voor de wasstrips als Beste Product van het Jaar 2022-2023.

 

Samen met Club Brauzz maken we hét verschil

Het is dankzij de vele mensen in Nederland en België die op zoek zijn naar duurzame producten dat de Brauzz. innovaties zo warm onthaald worden. Deze titels helpen ons ook onze missie waar te maken om duurzaamheid toegankelijk te maken voor iedereen, zonder in te boeten op gebruiksgemak, efficiëntie en betaalbaarheid.

Samen met ons Clubje Brauzz. maken we hét verschil! 

Terug