BRAUZZ. wasstrips nu ook Gekozen Product van het Jaar - België 2023

BRAUZZ. wasstrips nu ook Gekozen Product van het Jaar - België 2023

Eerst de titel Beste Product van het Jaar, 
nu ook Gekozen Product van het Jaar 2023

Team BRAUZZ. zet het nieuwe jaar goed in want we hebben er weer een veelbelovende titel bij: Gekozen Product van het Jaar. Kort na het winnen van de prijs Beste Product van het Jaar 2023 worden de wasstrips nu ook op basis van onafhankelijke testen verkozen tot Gekozen Product van het Jaar 2023 in België.

 BRAUZZ wasstrips Product van het Jaar

Gekozen Product van het Jaar vs. Beste Product van het Jaar 

Onlangs wonnen we het Beste Product van het Jaar 2022-2023 met de wasstrips; een prestigieuze publieksprijs in de categorie 'duurzaam FMCG non-food', gebaseerd op een Nederlands consumentenonderzoek. Nu komt daar nog eens de prijs voor Gekozen Product van het Jaar 2023 bij. De uitslag van het Gekozen Product van het Jaar kwam tot stand op basis van onafhankelijke testen.

Duurzame alternatieven zonder compromissen 

Bij BRAUZZ. streven we ernaar innovatieve, duurzame producten te ontwikkelen die een positieve impact hebben op onze omgeving. Onze duurzame wasstrips zijn hier een goed voorbeeld van, omdat ze een handig, effectief en milieuvriendelijk alternatief bieden voor traditionele wasmiddelen. 

Vandaag de dag bestaan de conventionele wasproducten vaak tot 90% uit water. Dit zwaar vervoer is onnodig, vinden wij. Het kan veel makkelijker met een geconcentreerd blaadje universeel wasmiddel dat oplost in water; de wasstrip. 

Zo heb je geen zware flessen, geen wegwerp plastic en wasmiddel dat de natuur niet schaadt. Dé evidente keuze voor duurzame wasbeurten.

Onze wasstrips zijn net gemaakt van biologisch afbreekbare, plantaardige materialen en zijn verpakt in een gerecyclede en recyclebare kartonnen doos. Ze zijn ook vrij van agressieve chemicaliën en geurstoffen, waardoor ze zacht zijn voor de gevoelige huid en voor het milieu.

Duurzame alternatieven zonder in te boeten op efficiëntie, gebruiksgemak en het kostenplaatje, daar staan we voor. Maar duurzaamheid is niet de enige reden waarom onze wasstrips zijn erkend als "Gekozen Product van het Jaar". Ze leveren ook uitzonderlijke reinigingsprestaties, verwijderen vuil en vlekken effectief en laten de kleding fris en geurig achter.

Innovatie staat centraal 

Hoe hebben we deze felbegeerde prijs gewonnen? Het begint allemaal met innovatie. Onze sterkte ligt in het combineren van innovatie met duurzaamheidWe streven er voortdurend naar onze producten te verbeteren en te ontwikkelen, en onze duurzame wasstrips zijn het resultaat van onderzoek, overtuiging en de wil om de schoonmaakindustrie écht schoon te maken. Want verrassend genoeg is de die net één van de meest vervuilende. 

Danku Club BRAUZZ. 

Natuurlijk zou het winnen van een prijs als "Product van het Jaar" niet mogelijk zijn zonder de steun van onze klanten. We zijn dankbaar voor de constante feedback en loyaliteit van al onze klanten.

We zijn vastbesloten om door te gaan met het maken van innovatieve, duurzame producten die een positief verschil maken in de wereld. Danku om steeds te kiezen voor BRAUZZ.; voor duurzame producten die een verschil maken.

Terug