BRAUZZ.

Dé nieuwe
manier van schoonmaken.

Ontdek de kracht van hervullen.

Gedaan met wegwerpplastic.


Hoe werkt het?


Vul de fles.

Vul de fles met water van de kraan.

Voeg de navulling toe.

Knip het zakje open en giet de inhoud in de fles.

1, 2, 3 en klaar.

Draai de verstuiver vast op de fles en je bent helemaal klaar om te poetsen.

Hervullen maar.

Als de fles leeg is, koop je enkel wat je écht nodig hebt: een nieuwe navulling. Simpel toch?Hervullen is het
nieuwe recycleren.

Conventionele reinigingsmiddelen bestaan uit 90% water en zitten verpakt in wegwerpplastic.

Met de BRAUZZ. navullingen gebruik je water uit de kraan en een herbruikbare fles.

Zo betaal je niet meer voor water, niet meer voor wegwerpplastic en niet meer voor nodeloos zwaar transport van volle flessen schoonmaakmiddel.

Logisch toch?
Foto van het starterspakket


Sold out

Het starterspakket voorziet alles wat nodig is om jouw thuis helemaal schoon te maken!

Je ontvangt 3 zeer functionele en duurzame flessen die je nooit meer opnieuw hoeft aan te kopen. Daarnaast ontvang jij voor elk product alvast een navulling. Zo kan je meteen aan de slag!


Jouw voordelen


Krachtige reinigers


BRAUZZ. navullingen bevatten enkel de noodzakelijke componenten om goed te poetsen. Zo zijn onze producten 100% vegan en bestaan ze voor 99% uit ingrediënten van natuurlijke oorspong. Met het BRAUZZ. trio bestrijd je zonder problemen vet, kalk en ander vuil.

In een onafhankelijk labo is ons product getest tegenover een bekend eco merk waarbij BRAUZZ. beter scoorde op schoonmaak capaciteit! Ontdek dus de kracht en efficiëntie van ecologisch en duurzaam schoonmaken.

Betaalbaar


BRAUZZ. maakt het mogelijk om enkel de essentie van schoonmaakmiddel aan te kopen.
Na het aankopen van het starterspakket hoef je enkel de navulling online te bestellen als jouw voorraad op is.
Onze producten zijn dus niet enkel goed voor het milieu, maar ook gewoon voor jouw portemonnee.

Gebruiksgemak


Gedaan met het versleuren van volle flessen schoonmaakmiddel en kasten gevuld met plastic flessen. Een BRAUZZ. navulling is 40 keer kleiner dan een conventionele fles reiniger. Zo klein dat wij deze navullingen per post kunnen opsturen naar jou.

Al ooit eens 9 flessen schoonmaakmiddel door je brievenbus zien vallen? Met het BRAUZZ. navullingspakket is dat vanaf nu mogelijk.

 

Onze beloften

Positieve impact.

BRAUZZ. elimineert het vervoeren van volle flessen schoonmaakmiddel. Hiermee verminderd de CO2-impact op het milieu drastisch. Over water beschik je thuis en onze kwalitatieve fles kan je steeds hergebruiken.


Gebruiksgemak.

Ecologisch leven hoeft niet altijd moeilijk te zijn. Ons starterspakket wordt eenmalig aan de deur geleverd. Daarna vallen de navullingen gewoon in de brievenbus wanneer jij ze nodig hebt.

Goed voor mens en planeet.

Ons product bestaat voor 99% uit ingrediënten van natuurlijke afkomst. BRAUZZ. biedt krachtige reinigers aan zonder onze producten vol te steken met chemische componenten. Ontdek de kracht van de natuur.


Gedaan met wegwerp.

Tot op de dag van vandaag wordt slecht een klein deeltje van het gebruikte plastic gerecycleerd. Dit betekent dat het overgrote deel onze planeet vervuild met alle gevolgen van dien. Weg met wegwerp.

De meningen van ons testpubliek

"Ik was meteen overtuigd van het idee, maar het moet natuurlijk wel ook goed werken he! Ik gebruik het nu al enkele weken en ben echt wel tevreden over de resultaten!"

Chloé, 26 jaar

"Wij zijn de kwaliteit van het product nagegaan in een gespecialiseerd labo. BRAUZZ. doorstond de test en had zelfs betere resultaten dan een bekend Duits eco merk."

Application Lab Weber & Leucht

"Ik heb BRAUZZ. gebruikt in een paar woningen waar ik ga poetsen als test. Het is makkelijk om te gebruiken, maakt goed schoon en ik houd van de geur"

Jola, Poetshulp


BRAUZZ., dé nieuwe manier van schoonmaken


BRAUZZ. op instagram