Hè?! een abonnementsformule met schoonmaakproducten? 🤔

BRAUZZ. staat voor een plasticvrij huishouden zonder in te boeten op prijs, kwaliteit en gebruiksgemak.

Dat kiezen voor BRAUZZ. gelijk staat aan kiezen voor duurzaamheid wist je misschien al? Maar heb je ooit al gedacht aan een abonnementsdienst voor schoonmaakproducten? Zo kies je niet alleen voor duurzaamheid, maar ook voor gemak, korting en flexibiliteit.

 • 1. Altijd de laagste prijs

  Geniet tot 33% korting op je favoriete BRAUZZ. producten

  Lees meer 
 • 2. Geen kopzorgen

  Nooit meer zonder voorraad of zware flessen sleuren in de supermarkt. Jouw schoonmaakmiddelen zijn slim verpakt en worden door de brievenbus geleverd.

  Lees meer 
 • 3. Eenvoudig aanpasbaar

  Beheer eenvoudig zelf hoe vaak je jouw producten ontvangt. Aanpassingen zijn op elk moment mogelijk, zonder complicaties.

  Lees meer 
1 van 3

1. Altijd de laagste prijs

Kies voor ons flexibel abonnement en verzeker jezelf altijd van de scherpste prijs. Je geniet tot 33% korting op je favoriete producten. Op deze manier willen we mensen stimuleren om voor de duurzame optie te kiezen. Voor een pakje wasstrips, toiletreiniger, vloerreiniger of vaatwastabletten betaal je dan slechts €10 in plaats van €15.

2. Geen kopzorgen

Met een abonnement vallen alle kopzorgen weg: je valt namelijk nooit meer zonder jouw favoriete BRAUZZ. producten. Daarnaast hoef je nooit meer met zware flessen schoonmaakproducten te sleuren in de supermarkt. De producten zijn zo compact verpakt dat ze door de brievenbus geleverd kunnen worden.

3. Eenvoudig aanpasbaar

Je kiest zelf hoeveel stuks je bestelt en om de hoeveel tijd deze automatisch geleverd worden door je brievenbus.

Als abonnee heb je alles zelf in de hand en bepaal jij hoe je abonnement eruit ziet: hoeveel producten, om de hoeveel tijd. Je kan tot op het laatste moment jouw bestelling aanpassen. Geen kleine lettertjes, aanpassen kan waar en wanneer jij wil!

Via je account heb je een mooi overzicht van je voorgaande en geplande bestellingen.

Kies voor een abonnement

en ontvang tot 33% korting op elke levering.

1 van 3