Ontdek de dermatologisch gekeurde BRAUZZ. producten

Ontdek de dermatologisch gekeurde BRAUZZ. producten

De reden waarom het belangrijk is om huishoudproducten dermatologisch te laten testen is omdat we er vaak direct mee in contact komen. Daarbij merk je snel wanneer een product niet geschikt is voor je huid. Het kan leiden tot huidirritaties of zelfs allergische reacties. Het kan resulteren in roodheid, jeuk, huiduitslag of andere ongemakken. Om dit te voorkomen liet BRAUZZ. de wasstrips en het hervulbaar afwasmiddel dermatologisch testen.
En met succes, want zowel de wasstrips als het afwasmiddel werden dermatologisch gekeurd als excellent. Hiermee toont BRAUZZ. aan dat het uitlokken van allergische reacties minimaal is.

 

BRAUZZ. wasstrips

 

De wasstrips dermatologisch gekeurd als 'Excellent'

Wasmiddel is een essentieel onderdeel van onze routine om onze kleding schoon en fris te houden. Maar wist u dat sommige wasmiddelen schadelijk kunnen zijn voor uw huid? Ze bevatten vaak agressieve chemicaliën die de huid kunnen uitdrogen en irriteren, vooral bij mensen met een gevoelige huid. Daarom is het belangrijk om wasmiddel dermatologisch te laten testen, zodat u zeker weet dat het veilig is voor uw huid.

Daarom zijn er de BRAUZZ. wasstrips, die volledig natuurlijk krachtig zijn en makkelijk biologisch afbreekbaar. We lieten zowel de lavendel, zeebries als de geurloze wasstrips dermatologisch testen om de klanten te garanderen dat de kans op allergische reacties minimaal is bij het wassen met de wasstrips; hard tegen vlekken, zacht voor de huid.

BRAUZZ afwasmiddel dermatologisch getest

Het hervulbaar afwasmiddel dermatologisch gekeurd als 'Excellent'

Het hervulbaar BRAUZZ. afwasmiddel is gemaakt van natuurlijke ingrediënten die vriendelijk zijn voor het milieu. Dus geen schadelijke chemicaliën. Omdat je ook tijdens het afwassen in direct contact komt met het afwasmiddel willen we je garanderen dat ook dit product zacht is voor de huid.

Doordat het afwasmiddel dermatologisch getest en gekeurd is als excellent verzekeren we de klanten dat het geen schade aanbrengt aan de huid en dat het triggeren van een allergische reactie tot een minimum beperkt wordt.

De rode draad doorheen de Brauzz. producten blijft ook dat alles goed is voor de mens én de natuur.

Terug