De weg van jouw BRAUZZ. bestelling

De weg van jouw BRAUZZ. bestelling

Partner Active Ants in de kijker.
Ontdek hoe ze jouw pakje samenstelt!

Als duurzaam merk is het ook belangrijk om net die duurzame factor door te trekken naar onze partners toe. Dat is meteen ook de reden waarom we vol overtuiging kiezen voor Active Ants voor het samenstellen van jouw pakje.

Active Ants focust sterk op het verkleinen van de ecologische voetafdruk en heeft de ambitie om het meest duurzame e-commerce bedrijf van Europa te worden. 

Hoe doet ze dat precies? 

Circulair model voor karton

Het grootste verbruik van grondstoffen is voor onze partner karton dat gebruikt wordt als verpakkingsmateriaal. Het karton dat ze zelf niet gebruiken recycleren ze door naar de dozenleverancier te sturen. Door dit circulair model gaat er zeker niks verloren. Naast karton wordt al het afval gerecycleerd (PMD, restafval, hout...)

Innovatieve opslagsysteem

Ze gebruikt 6x minder ruimte en 40% minder lucht in vergelijking met een traditioneel magazijn  door hun innovatieve opslagsysteem. 
Dankzij de op maat gesneden dozen en de geautomatiseerde verpakkingsmachines. Hierdoor kan ze meer verpakkingen per transport vervoeren om de CO2-voetafdruk te verkleinen. 

De elektriciteit wordt voorzien door zonnepanelen. 

BRAUZZ. duurzame vaatwastabletten

Door de vele inspanningen van Active Ants en haar partners verkregen ze als kers op de taart ook het certificaat voor circulaire kartonnen producten. 
Hierdoor tonen ze aan dat gebruikt karton wederom wordt ingezet als grondstoffen voor nieuwe kartonnen producten.

Wij zijn trots om als duurzaam merk samen te werken met Active Ants. Hun werking en doelstellingen zijn volgens ons een motivator om te blijven streven naar positieve en duurzame impact.

Terug