De positieve impact van een BRAUZZ. bestelling

De positieve impact van een BRAUZZ. bestelling

BRAUZZ. is een duurzaam huishoudmerk en dat is niet alleen maar duidelijk aan haar plasticvrije en natuurlijke producten, maar ook aan haar acties. De manier waarop BRAUZZ. bijdraagt aan een duurzame toekomst is met ecologische impact en ook sociale impact, dat gebeurt bij elke bestelling! 

Zo maakt elke bestelling een wereld van verschil.

Sociale impact

Het draait allemaal om positieve impact. Voor het inpakken en verzenden van bestellingen werkt BRAUZZ. dan ook samen met AMAB, een maatwerkbedrijf gesitueerd in Brussel. AMAB vzw streeft naar een verantwoord evenwicht tussen People, Profit en Planet en dit in duurzame interactie met het milieu. Hierdoor steunt BRAUZZ. werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot het arbeidscircuit en worden zij geïnspireerd tot persoonlijke groei.

Haar missie luidt: 'duurzame consumptie toegankelijk maken en stimuleren door innovatie producten te ontwikkelen zonder in te boeten op efficiëntie en gebruiksgemak'. Vanuit die overtuiging geeft BRAUZZ. geregeld haar producten te geef. In december gaf ze maar liefst 250 pakjes wasstrips aan de voedselbanken in Nederland en België. Goed voor 8000 duurzame wasbeurten.
 

BRAUZZ donatie voedselbank

 

Ecologische impact 

De producten hebben op dagelijkse basis bij veel klanten een positieve impact. Zo overbelasten ze de planeet niet en zorgen ze ervoor dat de klanten in een schone omgeving kunnen leven!

Om een extra steentje bij te dragen, organiseert team BRAUZZ. ter gelegenheid van de World Cleanup Day in september, een jaarlijkse River Cleanup. Een evenement waarbij het team afval uit het Brusselse kanaal opviste. Het team zet maar al te graag hun schouders onder dit soort acties om nog meer impact te maken.

“Het is even schrikken wanneer je beseft dat al het afval gewoon door ons in het water, in de natuur, terechtkomt. Het is onze plicht om als duurzaam bedrijf de wereld letterlijk schoon te houden en dat doen we enerzijds met onze duurzame producten en anderzijds met acties zoals de BRAUZZ. River Cleanup.” 

 

 

BRAUZZ River cleanup

 

Een schonere planeet

Duurzame producten zijn de evidente keuze geworden. Alleen zo wordt de wereld schoner, letterlijk en figuurlijk. En dat doet BRAUZZ. samen met haar +85.000 klanten.

Terug