De BRAUZZ. wasstrips verkozen tot Beste Product van het Jaar '22-'23

De BRAUZZ. wasstrips verkozen tot Beste Product van het Jaar '22-'23

BRAUZZ. valt weer in prijzen met
prestigieuze publieksprijs

2023 wordt een BRAUZZEND jaar want de wasstrips wonnen begin dit jaar de prijs Beste Product van het jaar in de categorie 'duurzaam FMCG non-food'. Deze prestigieuze publieksprijs is gebaseerd op een Nederlands consumentenonderzoek. 
 

BRAUZZ. Beste Product van het Jaar


Dit is een enorme prestatie voor het hele team en we zijn zo dankbaar voor deze erkenning. We hebben veel werk en toewijding gestoken in voorbije 3 jaar om BRAUZZ te laten groeien tot de duurzame startup die ze vandaag de dag is. Het is dan ook ongelofelijk belonend om te zien dat onze inspanningen worden erkend met zo een prestigieuze prijs.

De wasstrips zijn het Beste Product van het Jaar

Vandaag de dag bestaan de conventionele wasproducten vaak tot 90% uit water. Dit zwaar vervoer is onnodig, vinden wij. Het kan veel makkelijker met een geconcentreerd blaadje universeel wasmiddel dat oplost in water; de wasstrip. 

Zo heb je geen zware flessen, geen wegwerp plastic of wasmiddel dat de natuur schaadt. Dit maakt dat wasstrips dé evidente keuze zijn bij duurzaam wassen.

De gouden combinatie van innovatie en duurzaamheid heeft ervoor gezorgd dat zoveel mensen op de wasstrips stemden.

Prestigieuze publieksprijs

Deze titel is voor team BRAUZZ extra veel waard omdat zowel klanten als niet-klanten op de wasstrips stemden. Deze publieksprijs is namelijk gebaseerd is op een Nederlands consumentenonderzoek. We besluiten vooral dat de grote massa klaar is voor duurzame alternatieven. 

BRAUZZ biedt duurzame alternatieven aan zonder in te boeten op efficiëntie, gebruiksgemak of het kostenplaatje. We streven ernaar duurzame producten toegankelijk te maken voor de grote massa omdat we erin geloven dat het dé evidente keuze is. Want een schonere planeet, begint bij een schone thuis.

BRAUZZ wasstrips Beste Product van het Jaar

Een groene toekomst

Vandaag de dag hebben we al meer dan 85.000 trouwe klanten waardoor we ervan overtuigd zijn dat Nederland en België klaar zijn voor het makkelijk duurzame alternatief op traditioneel wasmiddel en duurzame huishoudproducten in het algemeen.

Samen bespaarden we al meer dan een half miljoen wegwerp plastic flessen en blijven we steeds streven naar meer positieve ecologische én sociale impact.

Terug