BRAUZZ. genomineerd voor duurzaamheidawards 'Changemakers'

BRAUZZ. genomineerd voor duurzaamheidawards 'Changemakers'

Fantastisch nieuws: BRAUZZ. is genomineerd voor de prestigieuze Changemakers award van De Tijd en L'Echo! Deze nominatie erkent onze inzet voor duurzaamheid en innovatie binnen de huishoud- en persoonlijke verzorgingsproducten. Onze reis, die begon als een ambitieus project, heeft ons gebracht tot waar we nu staan: een merk dat duurzame keuzes makkelijk en toegankelijk maakt voor iedereen.

Groene Impact: Samen Sterk

Met meer dan 90.000 tevreden klanten die ons steunen, bewijst BRAUZZ. dat duurzaam leven hand in hand gaat met kwaliteit en gemak. Onze producten zijn het resultaat van constante innovatie, gericht op het verminderen van wegwerpplastic en het bieden van een verantwoord alternatief voor dagelijks gebruik. Maar dit is slechts het begin - we streven naar een nog grotere impact en werken voortdurend aan innovaties voor een schoner milieu.

Stem op BRAUZZ.

Nu komt het aan op jou! Help ons de Changemakers award te winnen en ondersteun onze missie voor een duurzame toekomst. Breng je stem uit op BRAUZZ. en laat zien dat je net zo toegewijd bent aan een groene planeet als wij. Stemmen is mogelijk tot en met 12 maart. Klik hier en laat je stem gelden. Samen kunnen we deze erkenning omzetten in een nog groter succes!

Wij zijn klaar voor de uitdaging en met jouw steun kunnen we onze duurzame visie verder verspreiden. Doe mee, stem, en join de schoonmaak (r)evolutie!

 

Terug