Bespaar geld en tijd tijdens de schoonmaak met deze tips

Bespaar geld en tijd tijdens de schoonmaak met deze tips

De lente is niet alleen een tijd voor vernieuwing en frisheid, maar ook een uitstekende gelegenheid om wat extra geld te besparen en wat kostbare tijd te winnen. Door slim te zijn tijdens je lenteschoonmaak, kun je niet alleen je huis opknappen, maar ook je portemonnee en agenda ontlasten. Hier zijn enkele handige tips om geld te besparen en tijd te winnen tijdens je lenteschoonmaak.

We helpen je dit jaar bij een zorgeloze en plasticvrije lenteschoonmaak met een Flash Deal Week:

  • 5 dagen = 5 flash deals
  • mystery deal = de grootste korting ooit bij BRAUZZ.
  • een handige schoonmaakplanning

Neem nu al een kijkje op de actiepagina en bereid je voor op het schoonmaakseizoen!

Organiseer, minimaliseer en... verkoop je spullen en kledij die je niet meer gebruikt

Tijdens het schoonmaken kom je vaak spullen én kledij tegen die je niet meer nodig hebt. Neem de tijd om te sorteren en te minimaliseren. Verkoop of doneer items die nog in goede staat zijn, en doe spullen die niet meer bruikbaar zijn naar het recyclagepark. Op deze manier maak je niet alleen ruimte vrij, maar verdien je ook wat extra geld door te verkopen.

Een handige, populair platform om je kledij op te verkopen is Vinted. Voor spullen en materialen kan je dan weer terecht bij Facebook Marketplace of Tweedehandsplatforms.

Kies voor natuurlijke schoonmaakmiddelen:

De natuurlijke schoonmaakmiddelen van BRAUZZ. werken met een flexibel abonnement indien je dat wenst, waardoor je altijd van de beste prijs geniet, met kortingen tot 33%! Ontdek alle voordelen over deze abonnementsformule.

Het grote voordeel van deze innovatieve eco-swaps is dat ze werken met concentraten: de producten zijn - in tegenstelling tot vele schoonmaakproducten in de supermarkt - niet aagelengd met water waardoor ze niet verpakt zijn in wegwerp plastic.

De ultraconcentraten zorgen ervoor dat de producten enerzijds heel compact te bewaren zijn en anderzijds ook dat je steeds de nodige hoeveelheid schoonmaakproduct gebruikt, nooit verspilling dus.

Op economisch en gebruiksvlak een groot voordeel!

Onderhoud je apparaten:

Voorkom dure reparaties of vervangingen door regelmatig onderhoud te plegen aan je huishoudelijke apparaten. Reinig filters, ontkalk waterkokers en controleer op lekkages. Door je apparaten goed te onderhouden, gaan ze langer mee en bespaar je op de lange termijn geld.

Hergebruik oude doeken en sponzen:

In plaats van telkens nieuwe schoonmaakdoeken en sponzen te kopen, kun je geld besparen door oude doeken te hergebruiken. Was ze grondig na gebruik en ze zijn weer klaar voor gebruik. Op deze manier verminder je ook de hoeveelheid afval die je produceert.

Plan je schoonmaak:

Tijd is geld, dus plan je lenteschoonmaakroute zorgvuldig om tijd te besparen. Begin bijvoorbeeld met de ruimtes die de meeste aandacht nodig hebben of combineer taken die naast elkaar liggen om heen en weer lopen te verminderen. Op deze manier kun je efficiënter werken en tijd besparen.

 

 

Met deze slimme schoonmaak tips kun je niet alleen je huis opfrissen, maar ook geld besparen en tijd winnen. Door je schoonmaakroutine te optimaliseren en slimme keuzes te maken, kun je de lente tegemoet gaan met een schoner huis en een vollere portemonnee.

 

Terug