3 duurzame brands hand in hand voor World Cleanup Day 2023

3 duurzame brands hand in hand voor World Cleanup Day 2023

Het hoogtepunt van de maand september is natuurlijk World Cleanup Day! Naar aanleiding van dit event slaan we de handen in elkaar met 2 andere duurzame brands. team BRAUZZ. organiseert een River Cleanup met The Lekker Company, dat natuurlijke cosmetica aanbiedt, én SayWhat Botte, dat plasticvrije thermosflessen aannbiedt.

De handen uit de mouwen, letterlijk dan

Als duurzaam bedrijf vindt team BRAUZZ. het enorm belangrijk om niet alleen met onze duurzame producten bij te dragen aan een schonere wereld, maar ook met onze acties!

"Samen sterker", dachten we. Vandaar dat we met veel plezier het team van The Lekker Company en SayWhat Bottle uitnodigden voor een River Cleanup in Amsterdam.

Hoe die dag eruit zag, kan je zien in het filmpje hieronder...

 

River Cleanup

BRAUZZ. River Cleanup

Het werd een dag vol positieve impact waarbij we de namiddag doorbrachten op de Amsterdamse grachten op zoek naar afval.
Die zoektocht ging als een fluitje van een cent want tot onze grote verbazing zaten de grachten vol met plastic, afvalzakken, lege flessen en zelfs meubelen...
Na 2 uur op het water waren we trots op het grote resultaat maar tegelijkertijd was het de zoveelste bevestiging dat er nog veel werk aan de winkel is.
Duurzame, zero waste en natuurlijke producten zijn de evidente keuze die een prima alternatief zijn voor de plastic verpakkingen in de supermarkten.
Benieuwd naar onze plastic vangst? Bekijk onze aftermovie.
River Cleanup
Samen voor een schonere wereld! 
Terug